Το φαρμακείο ntaifotispharmacy.gr

Βρείτε πληροφορίες σχετικά με το φαρμακείο του ntaifotispharmacy.gr με φαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά.

φαρμακευτικά

προϊόντα

καλλυντικά

eshop

 σχετικα eshop βρειτε προιοντα

 

 
 
Το φαρμακείο Νταϊφώτης  λειτουργεί στο κέντρο της ΑΘήνας, στο όδιο σημείο εδώ και 50 χρόνια, αποτελώντας μια οικογενειακή επιχείρηση  δεύτερης γενιάς. Δημιουργήθηκε από την Δημήτρη Νταϊφώτη και σήμερα διευθύνεται από τα παιδιά του, τον Νίκο και τη Δέσποινα Νταϊφώτη. Με επιστημονική γνώση και διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων στον τομέα της υγείας, το φαρμακείο μας στέκεται δίπλα σας, προσφέροντας ένα άριστο πλαίσιο εξυπηρέτησης και υπηρεσιών, φροντίζοντας επιπλέον οι τιμές μας να είναι πάντα οι καλύτερες.
 

Το ntaifotispharmacy,gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα του φαρμακείου μας, όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας (εκτός βέβαια από φάρμακα) και να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας online. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται άμεσα σε όλη την Ελλάδα, ενώ οι παραγγελίες ανώ των 100€ αποστέλλονται δωρεάν. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προσφέρεται υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης για την Αθήνα.

 
 καλλυντικα πληροφοριες eshop σχετικα
 

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας, διαλέγοντας αυτά που προτιμάτε μέσα από χιλιάδες προϊόντα και να επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και τις εκπτώσεις που συνέχεια έχουμε για σας. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του Ntaifotispharmacy.gr είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες μπορεί να χρειάζεστε.

 

Για πέντε και πλέον δεκαετίες το φαρμακείο μας, στην καρδιά της Αθήνας, εξυπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία τους αναρίθμητους πελάτες που το εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να το εμπιστεύονται. Το ηλεκτρονικό μα κατάστημα, αποτελεί μια επέκταση της δραστηριότητάς μας, φέρνοντας πια τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ευχαριστούμε που επισκέπτεστε το Ntaifotispharmacy.gr! Ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!

 
 

 

                               
                               
 φαρμακειο φαρμακευτικα ntaifotispharmacy προιοντα             καλλυντικα ntaifotispharmacy πληροφοριες φαρμακευτικα               πληροφοριες φαρμακευτικα φαρμακειο βρειτε
                               
                               

 φαρμακευτικα καλλυντικα σχετικα προιοντα

 

  φαρμακευτικα φαρμακειο πληροφοριες καλλυντικα


online,φαρμακειο,καλλυντικα,eshop,προσφορες
 footer                         footer                         footer                             footer

 

 footer       footer       footer       footer

 

 footer   footer

 

 footer   footer   footer   footer

 

 footer footer footer footer footer footer

 

 

© 2020 Online Φαρμακείο - Καλλυντικά | ntaifotispharmacy.gr all rights reserved • developed and powered by LOGIKON
online,φαρμακειο,καλλυντικα,eshop,προσφορες
3